Ge mig sommar!


Brum brum

Tillbringat förmiddagen på körskolan. Pluggat teori på datorn och haft en lektion, gick superbra! :)
Fick backa runt hörn, träna att vända på smala vägar och lite så. Så nu känns det riktigt bra att ha kommit igång. I morgon direkt på morgonen ska jag först på riskettan och sen köra dubbellektion, så det blir ingen skola för mig överhuvudtaget.

Och sen är vi ju lediga torsdag, fredag och måndag så det blir långhelg! :D Härligt. På lördag blir det konfirmation för lillebrorsan och på söndag blir det jobb.


Liljekonvalj


Åker till trafikskolan

Nu ska jag in till Uddevalla och köra min första körlektion. Ska bli kul och ber till gud att tåget inte är försenat så jag missar lektionen...

Majfest och jobb

Igår var det som sagt majfest, blev en riktigt rolig kväll men dock ett hastigt slut.. Vet inte om jag dansat så mycket som igår.

Var först på förfest i Bullaren och åkte balvagn med riktigt roligt folk, riktigt kul men inte lika kul att taket läckte in när det spöregnade. Osis.
Sen åkte vi runt halva Bullaren kändes det som, gjorde ett antal pissepausstopp innan vi blöta och ännu mer nödiga kom fram till Crusaders.
Sedan bjöd kvällen på massa dans och skratt. Riktigt lyckat!
Dock började Drängarna spela på tok för sent och dom hann ju knappt börja förrän de hade spelat klart..


Men tummen upp för en superbra kväll!

Släktkalas

Hemma efter att ha jobbat. Har varit sjukt mycket att göra nu inför mors dag, har tillbringat hela dagen i kassan. Riktigt jobbigt att stå där själv när det är mycket folk men det gick finfint :)

Nu har jag hunnit byta om och väntar på ala gäster till Fredriks släkt kalas. Ska äta räksmörgåstårta, så otroligt gott! Finns inget godare än räkröra i smörgåstårta!

Sen ska vi vidare till Bullaren där det blir förfest och sedan vidare till Crusaders, hoppas på en bra kväll!

Jobb 9-15


Dagens inköp


Äntligen hemma

Usch och fy nu är jag trött i både benen och ögonen, har varit en lång dag. Ganska i alla fall.

Förmiddagen tillbringades som sagt med klassen, vi såg på Just like Heaven. Har sett den förr men det kom ändå lite tårar i slutet.
Sedan kom Fredrik och hämtade mig, och tillsammans med 4 av hans klasskompisar i sällskap tog vi oss en sväng till torp. Fick äntligen köpt mig konfirmationskläder till min bors konfirmation som är nästa helg, blev ett par halvkorta vita byxor och en blå blus. Och måste tillägga att det var Fredrik som hittade blusen :)

Sedan åkte vi hemåt och tog en sväng till Tanum strandshallen och kikade. Fick äntligen köpt mig en jacka, är skitnöjd! Nu har vi nyss ätit pannkakor och ikväll blir det bara till att slappa framför tven, i morgon blir det upp tidigt att jobba.

Mysdag

Sitter på lärarrummet och tråkar sönder i väntan på att lektionen ska börja. Eller lektion kan man ju egentligen inte kalla det, ska ha mysdag idag. Ska se på film, spela spel och bara mysa med fika med klassen :) mysigt!

Har suttit här sen nästan 20 i åtta, åkte ju bil med Fredrik in och han börjar tidigare än jag. Men det är bara att gilla läget!

Torsdag kväll

Nu ska jag försöka få i mig lite mat innan jag ska lägga mig. I morgon blir det bil med Fredrik in till skolan, skönt att slippa tåget...

Efter skolan blir det torp och fixa inför min broders konfirmation och sen hem till älsklingen, stannar hela helgen.
Bäst är du.

Jag älskar pannkakor

Nyss tryckt i mig först soppa och massa pannkakor, massa pannkakor! Har knappt ätit något idag pga. min magkatarr, riktigt jobbigt men nu har jag i alla fall fått i mig mat.

Nu ska jag ta mig en låång och varm dusch och efter det prova kläder inför lördagen.

Djungelbröllop

Vet att updaten varit dålig idag men har haft varken tid eller ork. Började med att göra en nationell del i engelska som jag missade, gick typ på en kvart.
Sedan har vi haft ett grupparbete med temat Djungel. Vi skulle göra brud- och tärnbuketter till ett bröllop och sedan göra i ordning inför ett bröllop.
Nedanför är min grupps resultat, riktigt nöjd faktiskt :)

Nu ska jag äntligen börja spatsera till tåget, ska bli skönt att komma hem.

Lite ditt och datt

Pluggat massa teori i körkortsböckerna idag, läst över 100 sidor och gjort massa frågor. Gött!
Förutom det och en promenad och fika med mammsen så har jag inte gjort så mycket vettigt idag, bara legat och vilat med min magkatarr. Borde lugna ner mig men är så jäkla stressad över så mycket just nu, och helgen kommer bli fullproppad!

På lördag ska jag upp och jobba från 09-15, sen raka vägen hem till Fredrik och göra mig i ordning. På lördag kväll ska vi på majfesten på crusaders och innan ska vi på förfest nämligen, och innan vi ska på förfesten ska vi hinna avverka ett släktkalas för Fredrik med som börjar kl halv 5. Hela tjocka släkten kommer från alla Sveriges hörn så det kommer bli riktigt tight med tiden alltså!

Men sen blir det party med Drängarna som underhållning. Och hur och när vi kommer hem blir väl en historia för sig. Men hoppas det inte blir alltför sent i alla fall för på söndag ska jag upp och jobba 11-15. Fatta jag kommer vara t-r-ö-t-t!

Och på måndag på min lediga dag blir det upp tidigt och till körskolan för en planeringslektion. Sen ska jag även under veckan köra två körlektioner till, göra riskettan, fixa klänning till min brors konfirmation som är på lördagen(!!).

Inte konstigt att man har magkatarr...
Nu ska jag äta och sen lägga mig, inställd på att gå till skolan i morgon men får se hur det blir.


Picknick med mamma




Kors i taket!

..Evelin är hemma från skolan! Det händer inte ofta vill jag lova.
Har haft magkatarr i flera dagar och i går mådde jag inte så bra och var sjukt trött. Så stannade hemma idag, och tur var väl det för nu har jag så ont i huvudet med så det dunkar..
Så idag kommer mina bästa vänner vara alvedon och Proviva.

Besöket på trafikskolan igår förresten gick superbra, har bokat in tider, fått böcker och har första lektionen på måndag. Bra där! :)

Trafikskolan

Sitter i skolan och pillar med årsredovisningen, lämnade ju in den igår men missade en grej så det är det sista sen är den klar. Usch vad mycket jobb det har varit, men hoppas att det är värt det när vi blir betygsatta.
Har verkligen varit stressad över att den inte ska komma in i tid, och detta och lite kring det har bidragit till dåligt humör och magkatarr.

Nu ska jag snart till trafikskolan och skriva in mig, och förhoppningsvis ta min första körlektion nu någon dag. Känns riktigt bra att komma igång verkligen, ska försöka köra hemma med så mycket som möjligt så jag inte är så nervös när uppkörningsdagen kommer. Men det lär jag väl vara ändå...
Lekte ju faktiskt väldigt mycket med min bilbana när jag var lite, så jag har ju en hel del körkunskaper redan ;)

Nej nog tjötat nu drar jag, hajjhajj!

Nu film med Freddy

Varit en sväng i Tanum med Fredrik, lämnade syrrorna på fotbollsträning och under tiden de tränade passade vi på att fixa lite ärenden. Fick fixat morsdag present tack och lov, lär inte hinna för veckan är fullspäckad!
Men vad jag köpt tänker jag inte säga :)

Slänger in en snygg bild på mig själv, känn ironin när jag betonar snygg...

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film med lille gossen som är här, ska se klart på avsnittet utav Morden i Midsomer som vi somnade till igår.
Hade gött hajj.

Mot Tanum

Nu åker jag , Fredrik och lillsyrran till Tanum. Ska köra henne till Tanum och så ska vi fixa lite ärenden under tiden som hon tränar :)

Eftermiddagsläsning


Nytt ifrån Ullared





Du är allt



Helgen






Har haft en superbra helg med shopping och mys!
Lägger in bilder på det jag handlade på Ullared i morgon för jag orkar inte nu...

Lördagsfilm


Bra shoppingdag

Sitter nu hos min farbror med familj i Göteborg. Kom hit för en halvtimme sedan ungefär, har haft en riktigt grym dag på Ullared!
Kom inte fram förrän halv tolv pga en stor trafikolycka som gjorde att vi stod still i evigheter. Och när vi väl kom fram var parkeringarna smockfulla!

Men fick shoppat en hel del i alla fall, gick runt där i nästan 4 timmar. Tiden gick jättefort! Men fick i alla fall shoppat allt från kläder till en väggklocka. Lägger upp bilder på det jag köpte i morgon :)

Nu ska vi snart äta middag och sen ska vi tillbringa kvällen framför tven med en go film :)

Ullared!

Nu är vi förhoppningsvis påväg till Ullared, ska bli riktigt kul! :)
Blir nog inte mycket uppdatering nder helgen...

Planer inför helgen

Nyss varit ute och provkört bilen och den funkar! wiho!
Så nu kan vi genomföra våra planer vi tänkt inför helgen. I morgon blir det en tur först till underbara Ullared! Har en lång lista på det jag ska köpa...
Och sedan ska vi  till Göteborg och tillbringa natten hos min farbror med familj, ska bli riktigt trevligt!

Och om vi hinner på söndagen ska vi kanske hälsa på några släktingar till Fredrik. Så det kommer bli en superhelg får vi hoppas! :)

Och om en stund ska Daniel dyka upp så då ska vi ta en tur och käka pizza, är svinigt hungrig!

19.04

De senaste två timmarna har tillbringats i motorn på Fredriks bil. Har hjälpt honom att plocka isär massa skit för att byta den trasiga delen, nu är delen i alla fall på plats så nu ska allt bara sättas tillbaka igen... Själv har jag nu gett upp, men kände mig ändå bara ivägen när Fredriks pappa kom och hjälpte till.

Detta klippet tittade vi på i skolan för ett par dagar sen. Helt stört, är en tjej som får ryck för att hon inte klarar att sätta tonerna rätt i en låt. Haha?

Drar hemåt


En liten hemlis...

Vet att jag inte skrev så mycket igår men hade varken tid eller lust. Gjorde brudbukett hela dagen i skolan igår, kul men blev sådär nöjd..

Och eftersom att alla nästan luskat ut det så kan jag lika gärna säga att Fredrik tog körkort igår. Så otroligt roligt för honom! Det tråkiga är att hans bil gick sönder igår, så vi kommer inte så långt. Men får hoppas att det löser sig så man kan åka och hitta på något i helgen :)
Va ju tänkt att det inte skulle komma ut eftersom att han tänkte köra in till skolan idag men nu när bilen är sönder så blir det jus svårt.

Nu blir det UF hela förmiddagen och sen hem till gossen :)

Brudbukett


Dagens arbete i skolan.

Såhär kul har jag


Seg skoldag

Inte hänt så mycket idag, hade engelska på förmiddagen och svenska på eftermiddagen. På engelskalektionen gjordes det inte så mycket eftersom att vi inte har inlämningar kvar. Så där blev inte mycket gjort!
Fick även reda på mitt betyg på nationella i matte, gick som sagt pinsamt dåligt men tack och lov så blev jag i vart fall godkänd!

På lunchrasten gick jag, Fredrik och goa tjejorna och åt langos. JÄTTE GOTT! Och på tal om Fredrik så klarade han teoriprovet inför körkortet idag. Fy, tror faktiskt att jag var mer nervös än vad han var. Nu är det bara uppkörningen kvar sen har han körkortet, så får hoppas att det går vägen.
Och även grattis till lillebror som klarade mopedkörkortet ! =)

Nu ska jag sätta mig och skriva klart den förbannade årsredovisningen, tråkigt och jobbigt men men...
Sen ska jag ta mig en dusch och inte göra något vettigt resten utav kvällen!

Don't forget to smile


Den svävande dvd-boxen


Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner till några avsnitt utav The OC, helt okej kväll!

Söta lillen


Nationellt prov åt skogen

Om inte jag räknat helt fel så har jag idag avverkat mitt sista nationella prov för åk2. Alla muntliga, uppsatser mm. är klart. Härligt! Har lite inlämningar kvar bara men inget större i alla fall.

Och idag var det matte vi hade prov i, och ska jag vara ärlig så gick det pinsamt dåligt!
Första delen som var huvudräkning med ekvationer hit och dit, jag fick verkligen total blackout! Var helt bedrövligt, kom inte ihåg ett smack av det jag borde kommit ihåg... taskigt läge.

Förövrigt så händer det inte så mycket idag, har slutat för dagen så väntar just nu på tåget hemåt.


Tårta och presenter


Firat Fredrik med presenter och tårta nu, söt han är :)

Haha, ibland får man ha dålig humor...


Älskar programledarens skratt i bakgrunden!

Strawberry cake



Här är resultatet på födelsedagstårtan till Fredrik. Och ni kan skriva upp att jag svurit och gormat över denna förbannade tårtan ett antal gånger eftersom att inget gick som jag ville, så hoppas verkligen att den uppskattas :)

Hipp hipp hurra!

Idag fyller världens bästa Fredrik 18 år! :D
Låg och pratade hela kvällen igår och verkligen försökte hålla oss uppe till klockan tolv, men ikke. Somnade en kvart innan haha.

Nu är han på praktiken och jag har massor att göra. Eller ja, massor och massor. Igår började jag på en födelsedagstårta till honom, problemet är att det inte fanns några jordgubbar när mamma skulle handla igår så har ett litet problem där... Får sticka bort till affären sen annars och köpa geléhallon, det är lika gott :)
Sen ska jag även laga mat som ska vara klar när han kommer hem, ugnsbakad lax, med potatis och god sås.
Och in emellan där ska jag hinna plugga lite matte, hm...

Och sen är det även presentöppning till tårtan. Av mig ska han få en chokladask och en hotellövernattning i Göteborg, är nervös att han hellre velat ha något annat. Men men nu är det det han får så...
Och av resten av familjen ska han få ett fiskespö och en klocka, han kommer bli överlycklig över fiskespöt haha.

Så grattis på 18 årsdagen och hoppas du får en underbar dag, för du är guld värd.

Mr. Deeds

Nyss sett på denna film med Fredrik. Smårolig film med Adam Sandler i huvudrollen, han är ju kung!


Pluggar

Sitter just nu och pluggar inför nationella i matte som vi har på tisdag, och breve mig sitter Fredrik som nyligen anlänt och pluggar körkortsteori.
Ganska tråkigt måste jag säga, får liva upp kvällen sen med lite film och fira Fredriks sista timmar innan han blir myndig :)

Fick ett ryck när jag städade förut och fläckte ut ALLT jag hade i garderoben och rensade och hängde i ordning allting igen. Vet inte varför men nu efteråt känns det mycket bättre, haha?

Städar för fullt

Har hållt på att greja med lite av varje hela morgonen, just nu håller jag på att storstäda hela rummet som jag egentligen borde gjort för en vecka sedan...

Fredrik kommer senare idag med,men han har ju inte vaknat än verkar det som så han kommer väl aldrig komma hit.. Och den lilla fisen fyller 18 i morgon, så har pysslat lite inför hans födelsedag med.

Be yourself


Jobbat

Vilken jobbig dag det varit. Stod upp halv två inatt och åkte till jobbet, jobbade från 03.00 till 11.30. Det var sjukt mycket att göra! Sedan mötte vi upp resten av familjen när vi slutat och tog en fika. Blev även en sväng till Växtriket dör vi inhandlat massa till trädgården. :)

Nu ska jag duscha och sen sova, behöver verkligen det och är super trött!

Grillning

Innan tåget gick förut skrev jag som satan på årsredovisningen som ska in i slutet på nästa vecka. Vill verkligen slippa göra det i sista stund men kom en bra bit.

Sedan tog jag tåget till Tanum och det  blev en sväng till Strömstad innan vi till sist åkte hem. Så eftermiddagen ahr tillbringats hos pappa med familj. Blev grillning, jättegott!
Nu har jag nyss kommit hem och ska sova, i natt ringer klockan halv 2 och då blir det jobb!

Fredag den trettonde

Japp fredag den trettonde idag, sägs att det är otursdag. Inte hänt mig något ännu i alla fall (ännu).

Avverkat vår andra mattelektionen för denna veckan, får hoppas på det bästa när det är nationellt prov på tisdag. Man får fem timmar på sig, hoppas verkligen inte att jag har så mycket problem så jag sitter alla timmarna. För utan rast och lunch blir det jobbigt att sitta still i fem timmar...

Nu är det inte så mycket mer att göra idag, ska ta tvåtåget till Tanum och vänta på att pappa ska sluta. Sen ska jag hem dit en sväng och hälsa på. Ska grilla och äta gott :)
Och ikväll kör pappa hem mig eftersom att jag ska jobba i morgon/natt. Börjar 03.00 och jobbar tills det är klart, gött med lite extra cash på kontot ;)

Orkester uppvisning

Va nere i Grebbestad förut och såg när två av Fredriks bröder hade orkesteruppvisning. Va ungar i alla åldrar som spelade/sjöng och som faktiskt var riktigt duktiga.
Dock höll jag på att bryta ihop det sista pga min förbannade värk i ryggen...


Nu har vi nyss myst med tända ljus, kvällsmat på rummet och allmänt babbel. Vill bara säga att min pojkvän är underbar. Kan inte bli lyckligare.

Just me


MORR

Nyss ätit efter att hela förmiddagen avverkat det sista nationella provet i engelska. Skönt att ha det gjort men frågan är hur det gick. Läsförståelsen gick relativt bra tror jag men hörförståelsen gick åt skogen. Dom pratade alldeles för fort och använde på tok för svåra ord för att man ens skulle kunna förstå vad det handlade om. Morr!

Nu ska vi ha floristik hela eftermiddagen, ber till Gud att vi får sluta lite tidigare så får jag åka bil hem och slipper tåget.


Azuzephre


Blixtar och dunder

Från att vara strålande sol och supervarmt sjönk graderna och det blev spöregn med världens åskoväder. Stod i duschen när det började och duschade snabbt som satan för jag ville hinna försöka fånga en blikt på bild.
Och här nedanför ser ni resultatet.

Ser ni någon blixt? Nej inte jag heller för när jag hade duschat klart så hade åskan redan dragit förbi, taskigt läge.

Nu ska jag ta mig lite käk och sedan sova. I morgon är det nationellt prov som gäller, och efter skolan ska jag hem till Fredrik och mysa :)





Prov och projektarbete

Dagen började med nationellt prov i engelska. Tog en bra stund innan jag kom igång men sen skrev jag så jag var rädd att jag skulle skriva för mycket än det som var tillåtet. Men tror att det gick bra i alla fall.

Sedan har vi strosat runt och kollat på alla skolans 3or och deras projektarbeten och redovisningar. Många hade faktiskt riktigt bra idéer, jag fastnade för en tjej som gjort scrapbooking om sin farmor och farfar. I boken presenterade hon lite kort om dem, sen hur dom träffades, deras resor osv. Faktiskt riktigt intressant och skitsnyggt gjort!
Man kanske borde göra det som projektarbete?


Kollat fotbollsmatch

Blev en mopedtur bort till fotbollsplanen och kollade när min lillebror spelade match. Är ju spelare mellan 15-17 år så det var lite mer drag i den matchen än den jag såg igår. Mycket fula tacklingar, fula ord och gula kort hit och dit!
Såg inte klart hela matchen emn när jag och lillsyrran åkte hem så stod det 3-2 till motståndarlaget, attans.

Nu ska jag slänga i mig lite käk och sen sova, sov så dåligt inatt så behöver det.
I morgon är det nationellt prov som håller på i 100 minuter sen får vi tydligen sluta efter det. Vad gör jag då och hur tar jag mig hem? Suck, antar att jag får sitta kvar och ruttna i skolan.

Men nu ska jag äta, hajj hajj.

Räknar röva av mig

Skrev aldrig igår kväll men kan berätta lite kort. Var och kollade när min lillasyster spelade match, dom gav motståndarna stryk med hela 9-0! Och lillsyrran stod för 4 utav målen, har lärt henne allt jag kan vettu ^^ haha nej då.

Just nu sitter jag på rast, har mattelektion och jobbar med yttervinkelsatsen. Ni hör bara på ordet att det är supertråkigt... Men nästa vecka är det nationellt prov och sen blir det nog ganska slappt fram till skolavslutningen, får vi hoppas i alla fall.


Hopp i säng

Nyss kommit hem, har varit och sett när min lillasyster spelade match. Dom gav motståndarna stryk med hela 9-0! Riktigt bra spelade dom, och lillsyrran gjorde 4 mål. Jag har lärt henne allt jag kan vettu ^^ haha nej då.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen hopp i säng. Skola i morgon, får se vad dagen har att erbjuda.

Kusinerna är på besök


Nyss varit nere vid sjön och fiskat med kusinerna och vår moster som är här och hälsar på. Inte ett enda napp, attans!

Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, har legat i hammocken och solat till lite plugg. Helt okej med slappdag i solen! Jo förresten va en sväng på banken förut med och fixade lite saker.
Och idag är det bara en vecka kvar till Fredrik fyller 18! Och om 3 månader och 8 dagar är det min tur. Woho inte långt kvar alls.....

Butterflies


Äppelpaj



Fick för mig att göra äppelpaj förut så jag slängde ihop en snabbt. Riktigt god blev den faktiskt!

Blogg.se krångel?

Är irriterande att blogg.se ska krångla hela tiden. Inläggen jag lägger upp syns inte och så har det varit sen i eftermiddags, har tagit bort alla inlägg jag gjort men nu låter jag detta vara kvar så dyker det väl upp så småningom. Men vet att fler har samma problem.

Dagen har tillbringats ute på sjön med båten med Fredrik. Ingen fiskelycka bara ett ynka litet napp men den fisken vägrade följa med spöt så den släppte.  Rodde i land på ett berg och fikade med bullar mm., mysigt! :)
Nu har han nyss åkt hem och jag har tänkt bädda ner mig och se på film :)

Lyckad gårdag

Lite uppdatering igår men jag hade schemat fullt!
Jag och Fredrik fixade oss i ordning och drog tog tandemcykeln till Tanum Strand. Där gick vi runt i 4 timmar och fotade på alla bilar och människor o 50-60-tals kläder. Trevligt att mingla runt och prata med folk man inte träffar så ofta också! :)

Sedan tog vi cykeln hem igen. Och det tog sin lilla tid eftersom att den inte hade växlar och det är nästan en mil hem till Fredrik. Jobbigt!
Sen tog vi mopederna hem till mig där vi på en halvtimme gjorde oss i ordning och åkte på förfest. Sedan åkte vi buss som vi beställt från Bullaren till Tanum Strand. Riktigt rolig bussresa med sång och knasiga kommentarer!

Vi som då varit med och hjälpt till blev bjudna på buffé på Tanum Strand, riktigt gott! Och sällskapet var med trevligt, träffade många i min ålder jag inte brukar träffa så ofta längre.
Resten utav kvällen bjöd på lite dans, hade velat dansa mer men det var så förbannat fullt på dansgolvet så man knappt kunde vända sig.

Vid två hoppa vi på bussen igen och tuffade hemåt, var inte hemma förrän halv 4. Riktigt bra kväll!

Nu har vi nyss ätit frukost och ska ner och fiska en sväng :)
Slänger in bilder från igår senare.

Rockabillyhelg på Tanum strand


En bild från ett par veckor sen från en crusingtur

Ligger är nyvaken och vi ska ner och äta frukost. Dagen idag är fullbokad!
Till eftermiddagen ska jag och Fredrik ner till Tanum strand där Rockabilly helgen med amerikanska bilar redan är i full gång. Jag ska nämligen fotografera för Crusaders så ska bilderna ut på deras hemsida sedan.

Och detta håller på till sextiden ikväll så då åker vi hem och gör oss i ordning för att sedan åka tillbaka. Det är ju 18 årsgräns så vi har varit lite deppiga eftersom att vi inte kommer in. Men eftersom att jag hjälper till så ska vi få vara med på en middag som tack och då kommer vi in. Så det löste sig ändå :D
Så nu är det bara att hoppas på att kvällen blir bra :)

Cake Boss

Kollade på ett program förut som heter Cake Boss. Blev grymt imponerad alltså, är en konditor vid namn Buddy Valastro som ger sig på att göra otroliga tårtor! Har sett hans tårtor i reportage i tidningar och även sett bilder men programmet var riktigt itnressant.
Slängde in ett par här nedanför som är grymt fräcka!




Förstår inte hur det går till, man blir ju ordlös när man ser bläckfisken. Den ser ju levande ut och den ser verkligen inte ut som en tårta. Helt makalöst!
Detta programmet ska ses oftare, i alla fall utav mig ;)

Bakat drömtårta


Fredag 6 Maj


Bild från gårdagens brudbukettsarbete i skolan

Dagen har i alla fall bestått utav en mopedtur på 3 mil halv sex i morse, inställt nationellt prov, en sväng till simhallen och plaskat runt, pizza på pizzeria Fyrkanten(riktigt gott, full pott!) och sen en vinglig cykeltur hem till Fredrik genom skogarna.
Helt okej dag! :) Vad har ni haft för er idag?

Sommarplåga 2011?


Sova

Sitter här nyduschad nu och ska packa lite och sen sova. Älskar att ta en varm dusch precis innan man ska sova, jättehärligt!

I morgon är det ännu ett nationellt prov, turligt nog är det inte mer än 80 minuter uppsats och sen slutar vi. Härligt med korta dagar!
Sen ska jag möta upp Fredrik och Daniel så ska vi en sväng till badhuset och simma. Fredrik ska nämligen göra färdigt simuppgifter han missat i gympan så då hängde vi på honom :)
Och helgen spenderas hemma hos Fredrik, får se vad vi hittar på.

Men nu måste jag packa och sen sova. Natti.

Äntligen!

Efter MYCKET om och men har jag äntligen lagt in nya designen. Fy sjutton vad mycket tid jag lagt ner. Har i menyn skapat kategorier inom olika ämnen och det var inte det lättaste ska jag säga er! Men skam den som ger sig, tur att jag är envis :D
Känner att jag vill komma igång och blogga, så det var därför jag bytte design redan nu så ska jag pilla lite med den under tiden om ni tycker att den ser konstig ut.

Och jag vet att headern inte är den snyggaste men jag ska verkligen göra en snyggare när jag har tid och orkar.

Men nu är jag på gång i alla fall :)


bloglovin
RSS 2.0