Pay it forward


Såg en så otroligt underbar film igår. Den heter Skicka vidare på svenska och jag vet inte när jag grinade så mycket till en film senast. Så otroligt bra, titta inte på trailern för den får filmen att verka rörig. Se den!

Söndag kväll

Inte synts till här på ett tag men har haft fullt upp.

Det som har hänt sen senast jag skrev är att jag jobbat torsdag-söndag. Så nu känns det så skönt att få en dags ledighet i morgon! Har runt 7 jobbdagar kvar på denna sommaren så det känns härligt.

I fredags var vi på grannfest, käkade gott, spelade brännboll och lite så. Trevligt! Igår kväll blev det bad, mys hemma hos Fredrik med gott och film.

Nu ska jag ta mig en tupplur sen bär det av ner till Grebbestad!

Tisdag-Onsdag

Igår eftermiddag efter att jag och Fredrik jobbat klart packade vi i ordning och åkte till min farafar och faster där även min farbror med familj befann sig. Längesedan vi träffade dem så det var riktigt trevligt!

Har blivit en hel del kortspel, småprat, god mat, promenader mm. Vi stannade över natten och har nyss kommit hem.


Nu blir det jobb 4 dagar i sträck, men hoppas på att hinna med att göra lite roliga saker med!


Panduro



Har hittat så mycket fint i Panduro katalogen. Har massa ideér, bland annat ska jag fixa några fotoramar. De är träfärgade och ska göra som på bilden uppe till vänster, ska först måla ramen brunt, sedan vit och slipa ner med lite sandpapper så att de får en ny look.
Ska även göra samma grej med ett glasskåp som jag har, ideérna bara forsar in när man läser deras katalog!

Fototävling


Pga att röstningen i fototävlingen stängdes ner och öppnades upp på nytt med ett nytt röstningssystem så nollställdes alla röster på alla bidrag. Så skulle bli väldigt glad om ni tog er den lilla tid och gå in på denna länken och röstar, hade blivit jätteglad. Och det går att lägga en ny röst varje dag så rösta hur mycket ni vill! =)
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MITT BIDRAG


Ännu en arbetsvecka avklarad

Jobbat sista dagen denna veckan, var en hel del att göra både igår och idag så tiden har rullat på ganska snabbt. Har varit väldigt kort om folk på jobbet så har fått lämna snabbkassan och stå i den större där jag fått göra en massa buketter till kunder, man lär sig verkligen en hel del när man jobbar där som är bra för utbildningen!

Efter jobbet idag blev jag upplockad utav mamma så åkte vi till Grebbestad och åt på restaurang, hamnade på Nautiq där vi åt massa god mat. Så det blev en liten mor och dotterstund som det inte blir så många ofta längre, men det var mysigt :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan bädda ner mig i sängen och slappa framför tven, för i morgon är jag ledig. WIIIIE!

Ett tänt ljus för de drabbade i Oslo


Har tänt ett ljus och skänker en tanke till de omkomna, skadade och drabbade i Oslo. Helt sinnessjukt hur en person kan förstöra för så många. Vila i Frid ♥

Kvällsmat & TV


Sitter i soffan med en god kvällsmat och ser på tv. Snart blir det sängen och i morgon upp och jobba.

Plånbok från Accent



Här är mitt senaste inköp som jag glömt att visa, var verkligen på tiden att jag inskaffade en ny plånbok och denna fick det bli. Supernöjd!

Make life better


Butterfly



Ledig, wiho!


Pluggar körkortsteori så det visslar om det, förbannat tråkigt men värt i slutändan!

Är ju som sagt ledig idag och har inte gjort ett skit, förutom att jag håller på att baka bröd. Mumma! Spöregnat sen igår men nu börjar solen kika fram så ska ta mig en tur ut med kameran sedan hade jag tänkt. Känner att jag inte använt kameran så mycket det senaste och det måste det bli ändring på!


Just Go With it

                      
Såg denna söta film med Fredrik igår, laddade ner den efter att ha sett den på Thereses blogg. Riktigt rolig och bra film!


Dont forget to remember


Torsdag

Sitter här nyduschad och ska nu sätta mig och plugga lite körkortsteori, roligt? Njaaa... Dagen har bestått utav jobb och det har förutom tröttheten rullat på riktigt bra.

I morgon efter jobbet åker jag raka vägen till Tanum för att fira min lillasyster som fyller år. Så ska träffa lite utav släkten och så.

Igår förresten så blev det bio med Fredrik och Daniel, såg premiären av sista delen utav Harry Potter i 3D. Riktigt bra var den! Brukar inte vara något fan utav den typen av filmer men Harry Potter filmerna gillar jag verkligen!

Frukost i morgonsolen


Halkan, check!

Sitter på tåget från uddevalla påväg hem till min prins, inte så rockigt och det va då jag kom på den geniala idén att skriva ett blogginlägg. Bloggar ifrån mobilen så all text sitter ihop utan stycken men hoppas ni kan kva med det, nog med ointressant fakta. Jag kan nu checka av halkan på checklistan till mitt körkort(inte för att jag har någon lista men det lät bra i alla fall..). Har tillbringat en heldag på halkbanan i Lidköping och haft riktigt roligt! Fått testa på bromssträckan i olika hastigheter både med och utan ABS-bromsar och liknande. Över förväntat, en kanondag helt enkelt! Hos Fredrik ikväll så ska vi se på den senaste Harry Potter delen för i morgon är det premiär på den absolut sista delen på hela storyn och den ska vi ju självklart se! Så det är planerna för i morgon, och självklart blir det sovmorgon nu när jag för en gångs skull är ledig!:) Ha en fin tisdag!

Dansk viking!


Denna söta lilla filur fick jag från Fredrik som han köpte till mig när han var på semester i Danmark. Inte den snyggaste kanske men söt!

Sammanfattning av helgen

Hela helgen har bestått utav jobb, känns som att jag inte gör mer än att jobba? Men har ju hunnit göra mer i helgen än att jobba!

I fredags åkte vi till Fredriks farmor som fyllde 75 där hela släkten var samlad för att fira henne. Åt räkor och jisses vad gott det var! Äter inte räkor så ofta men när det väl blir av så är det så jäkla gott!
På kvällen blev det bara film och mys.

På lördagen efter jobbet så åkte jag med Fredrik och två kompisar till Grebbestad för att se när alla amerikanare rullade genom Grebbestad och så skulle vi även se på karnevalståget.
Dessvärre missade vi precis bilarna, såg bara när dom sista rullade förbi. Och karnevalståget var ju det sämsta genom åren, inte alls många ekipage och det gick jättefort.

Sen blev det lite käk och efter en jenketur upp till Siljevi hamnade vi i ett partytält och det blev även brännboll mitt ute i skogen. Tråkigt nog var inte vädret med oss så när det spöregnat i en timme åkte vi hem. Tråkigt men hade ändå roligt hela dagen/kvällen.


Dock var jag fruktansvärt trött så jag föll i djup sömn direkt när vi kom hem och svor när larmet ringde i morse. Och kameran glömdes ju bort under kvällen i regnet men fick några bilder i alla fall.

Haha, Jerry är då för go


Mitt hjärta


Hej strumpbränna!


Pluggar




Tooodilooooo!

Här är jag igen, dyker upp lite då och då.

Livet rullar på, dock har jag för mycket att göra!
Jobbar 5 dagar i veckan, är inne på körskolan med jämna mellanrum och pluggar röven av mig inför körkortet. Är så jäkla tagga inför körkort men så in i norden nervös!
Ska göra halkan nästa vecka och när trafikskolan öppnar efter semestern igen ska jag köra ett par lektioner till och sedan är det upp till bevis. Får se hur upplägget blir...

I morgon är första dagen sen sommarlovet började jag bara ska vara hemma på min lediga dag och inte göra alltför mycket. Ska bli riktigt skönt, sen ska jag jobba torsdag-söndag.

Shopping, jogging och kvällsdopp

Inte skrivit på ett tag men det får ni leva med för jag jobbar faktiskt och när jag inte gör det njuter jag utav sommarlovet!

Igår var det jobb på Växtriket från 9-15, gick som på räls. Sedan åkte jag hem och fick äntligen träffa Fredrik igen efter att han varit i Danmark i nästan en vecka. Så igår blev det inte så mycket mer än grillning och mys med film.

Idag tog vi oss först en sväng till nordby, när vi kom hem blev det en joggingtur och sedan ett kvällsdopp.Härligt!
Och med mig hem från Nordby fick jag endast med mig ett 5-pack med sockar!?! Hittade verkligen ingenting, som tur var hittade Fredrik lite saker med så resan var inte helt bortkastad ;)


Go låt!


Direkt ifrån skoaffären



bloglovin
RSS 2.0