Lägger ner bloggen

Har helt tappat intresset för att blogga och känner att jag inte skriver något roligt, just därför har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen. Vet inte om jag tar bort den helt eller om jag låter den vara kvar i fall jag får för mig att fortsätta.
Men så ligger det till.

I I'm dreaming of a white Christmas

Jobbat järnet idag kan jag säga, började halv 9 och slutade runt halv 7. Helt sjukt att så mycket folk ska till blomsteraffären dagen innan julafton!! Hann bara med en halvtimmes rast så är gött trött nu (som vanligt alltså).

Har verkligen ingen julkänsla idag som jag hade igår. Precis varenda snöfläck regnade bort i natt och det var det som inte fick hända enligt mig. Men men det är bara att gilla läget och försöka fatta att det är julafton i morgon för det känns verkligen inte så!

Förresten köpte med mig lite fiskar och nya växter igår och fräshade upp mitt aqvarium. Blev supersnyggt!

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten

Blev en tur till Uddevalla idag för att besikta Fredriks bil. Gick galant helt utan anmärkningar! Sedan tog vi oss en tur till torp, var bara vi och 10.000 pers till som tänkt samma tanke... Så vi åt bara och åkte sedan hemåt.

Tog även en tur till pappa eftersom vi har besök där ifrån Spanien. Riktigt kul att träffa dom som man inte träffat på ett år eller två!

Här hemma är nu julgranen pyntad, julskinkan färdig, här är det massa snö, klapparna inslagna så nu är det bara julafton som fattas!

21 December

Första dagen på jullovet och vakande upp och det snöade ute! Åh hoppas hoppas hoppas att det blir en vit jul!!
Har förövrigt varit på tur med mamma och hjälpt henne inhandla de sista julklapparna och lite så.

Nu ska jag äta middag och sedan bege mig hem till Fredrik och tillbringa natten där. I morgon blir det en tur till Uddevalla för att besiktiga hans bil och på fredag blir det jobb på Växtriket. Bra tre dagar kvar till jul, wiho!

Jullov

Jahopp, har just nu har jag påbörjat mitt allra sista jullov. Har varit en riktigt rolig dag faktiskt, förmiddagen ägnades åt att spela jeopardy och Rappa kalja. Aldrig spelat Rappa kalja innan men det var riktigt roligt!

På eftermiddagen byggde vi pepparkakshus för fulla muggar, alla på skolan var med och jobbade i grupper och nu under jullovet kommer det pågå en röstning på facebook på alla bidrag. Och den som får flest röster vinner, så gå nu in och rösta :)

Lite halvdålig bild men här är i alla fall vårat konstverk!


Words can't describe how much I love you


5 dagar kvar till julafton

Inte synts till här på ett tag men jag har verkligen haft fullt upp, vet att jag säger det ofta men jag har verkligen det.

Torsdag-fredag var det praktik och det var sjukt mycket att göra. Efter praktiken i fredags blev det bio med Fredrik i Grebbestad och på lördag morgon var det upp och hoppa för jobb.
Slutade en halvtimme tidigare och skyndade hem för at åka till Ed med familjen Tollesson. Blev bowling och en utsökt tacobuffé som inte satt helt fel vill jag lova!

Söndag var det jobb igen. Var så mycket att göra att vi fick börja en timma tidigare, och vet inte om jag varit med om att det varit så mycket folk där sen jag började jobba där. Stod i kassan från början till slut och var helt slut i huvudet när jag kom hem.

Och i fredags sträckte jag en muskel i nacken så jag har haft jätteont, och detta har även lett till en förbannad huvudvärk så igår bestämde jag mig för att stanna hemma idag.
Blev ju inte direkt jätteglad när jag fick smspåminnelse från tandläkaren att jag hade en tid tidigt i morse. Så eftersom jag redan bytt tid två gånger fick jag dra mig dit, inga hål som tur va!

Bra låt bättre text


Onsdag

Haft fullt upp hela dagen hittills. I morse när jag gjort mig klar åkte jag till Jörgens gammelfarmor för att hjälpa henne, hon har nämligen väldigt ont i ryggen och uppskattar när hon får hjälp hemma. Så eftersom jag ändå va ledig idag så åkte jag dit.

Hjälpte henne bland annat med att baka vaniljbullar som vi sedan fikade med tillsammans med ett glas mjölk. Dom blev verkligen supergoda!

Sen jag kom hem har jag gjort fruktsallad och hjälpt mamma med middagen och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på. Praktik nu i två dagar och jobb lördag. Får väl se om helgen har något att erbjuda förövrigt.

Lucia 13 December

Sitter nyduschad i min nybäddade säng med rena sängkläder, skönt!

Har inte gjort något speciellt i skolan idag. Haft samhällskunskap och sedan städat hela eftermiddagen. Inte det roligaste men nu är det gjort och i morgon var det frivilligt att gå till skolan beroende på om man behövde hjälp med sitt projektarbete eller inte. Så jag stannar hemma och tar en god sovmorgon i min goa säng!

Jo just det, hade världens gulligaste luciatåg på skolan idag. En grupp med dagisbarn som lussade för oss, underbart söta! Man kanske borde bli dagisfröken och ta hand om söta ungar hela dagarna? Fast vid närmare eftertanke så nej, praktiserade på ett dagis en vecka i 9an och det gör jag aldrig om...


Önskar mig en vit jul

Vad är det för j***a klimatförändringar Sverige har egentligen?
Fy fasen va besviken jag blev när jag drog upp persiennen i morse. ALL snö har regnat bort, hade massor här hemma men nu finns det bara lite små ynka snöfläckar kvar. Igår var det 8 minusgrader när jag vaknade och idag 3 plusgrader?? 
Är det ingen snö till jul då kommer jag gråta, är verkligen ingen julkänsla utan snö. Det ska vara en vit jul!

bild ifrån förra vintern

Så nu ska jag dra ner persiennen igen, ta på mig tomteluva och se på julfilm. Får sörsöka göra det bästa utav situationen och fixa julkänslan själv..

Söndagsfilm


Till alla bebisälskare därute

 

 




Time to relax

Jobbade på Växtriket igår, var full rulle och folk är som galna nu när det börjar närma sig jul.
Hoppade även in och jobbade idag. Så nu efter ett par varma mackor känns det riktigt skönt att bara lägga sig i sängen och känna att man verkligen gjort sig förtjänt av att bara ta det lugnt. Inte varit ledig på 7 dagar nu, antingen har det varit skola, praktik eller jobb. Så en studiedag i morgon sitter inte fel kan jag lova!

Fredrik kom även hit igår kväll, blev räkor och gott med familjen.
Älskar mysiga hemmakvällar




Friday I'm in love

Äntligen fredag och det betyder helg, men har egentligen inte helg ännu eftersom att jag ska upp och jobba i morgon. Men förtränger det för stunden och låtsas att det är helg. WIHO ÄNTLIGEN HELG!

Kvällsmat - mammas nybakta tekakor


Ballonggran

Efter mycket gjutblandning, borrande, ballongblåsning, tejpande, limmande och svordomar gjorde vi idag äntligen klart vår gran. Uppgiften var att göra en gran som var minst 2 meter hög och man fick göra i vilket material som helst, och jag, Frida och Ellen valde ballonger.
Och så här blev resultatet:

Vi blev i alla fall riktigt nöjda med den, superläcker!

6 december



Sitter på mitt varma rum med snöflingor som dinglar ner utanför fönstret. Åh så mysigt det är, och nu kan jag äntligen komma igång ordentligt med mitt projektarbete!

Något som inte är lika mysigt är ju halkan, i princip åkte på skorna delar utav vägen till skolan idag och när jag körde hem förut var det så halt att hjulen snurrade för fullt medan bilen stod kvar på samma fläck.

Har haft en helt okej dag men humöret ändrades snabbt när jag kom hem, och allt pga. ett par skor. Jösses...

Nu ska jag se på Kär och galen, tjingeling!

Hej mitt vinterland!

Igår kom äntligen den första snön! Tycker faktiskt att det var på tiden med tanke på att det är tredje advent till helgen.

Fick faktiskt en riktig vinterkänsla i morse när jag stod på den snöiga perrongen och tittade på julkalendern på mobilen medan jag väntade på tåget. På tal om julkalendern så tycker jag faktiskt att den är riktigt bra i år. Och tyck att jag är töntig som ser på julkalendern men det är en tradition!(om den är bra förstås)


Slog även in första julklappen igår, wiho bara 18 dagar kvar till julafton!

Andra advent

Blev en lugn kväll igår framför tven med film. Vi såg på Elf och Christmas with the kranks. Bra filmer!

I morse åkte vi till bullaregården och fixade biljetter till bullerrevyn. Sedan hem och julpyntade mitt rum, det blev såååå fint och mysigt! Julpuntade nästan inte alls förra året men nu vill jag verkligen få den där julkänslan eftersom att vädersnubben snöstrejkar. Så blev storstädning på hela rummet!

Nu har jag och Fredrik precis landat hemma hos honom efter lite onyttig mat i Tanum, ska snart åka vidare hem till pappa för lite adventsmys :)

Julbord och blonda slingor

Var på julbord igår med alla underbar tjejer ifrån Växtriket. Hade en kanonkväll verkligen! Det var mat så det räckte till flera armeér, själv siktade jag in mig på dessertbordet där jag bland annat åt en efterlängtad och god ris a la malta. Mmmm va god det va!

Underhållningen var Haaks och Örjan Torstensson som som vanligt gjorde succé. En toppenkväll helt enkelt!

Just nu sitter jag med slingmedel i hela huvudet. Är min käre pojkvän som är frisör och det ser faktiskt bra ut hittills.

Be so happy, that when others look at you, they become happy too.


Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 4 år. Är världens lyckligaste tjej med världens bästa pojkvän♥



bloglovin
RSS 2.0