Every little thing



Universeum










Varför är måndag så långt ifrån fredag och varför är fredag så nära måndag?

Hade en jättemysig kväll igår. Var som dom flesta nog märkte jätteoväder med regn och blåst. Och detta ledde till strömavbrott och jag älskar verkligen det!
Var hemma hos Fredrik när strömmen gick, så vi satte oss med hans familj och hade adventsfika, spelade kort och pratade bland massa värmeljus, supermysigt!

Idag åkte vi med Fredriks mamma in till Uddevalla, så nu sitter jag på skolan och väntar på att dagens enda lektion ska börja. Och den börjar halv 1...

Så jag tänkte ladda upp resten utav bilderna från vårat Göteborgsbesök. Tog en del bilder när vi besökte Universeum så tänkte lägga upp dom.


Mamma 40 år








Grattis världens bästa mamma!





Lyckad helg

Vilken kanonhelg det har varit!

I fredags åkte jag tidigt med familjen till Göteborg. Mamma fyllde 40 så vi firade henne med en natt på hotell och en massa mys. Under dagen gick vi runt på Nordstan och shoppade. För mig blev det en tröja och ett linne från Monki.

När vi kände oss klara checkade vi in på hotellrummen och jisses vilket fint hotell och rummen var jättefina! Bodde på hotell Radisson som ligger bara ett par hundra meter ifrån centralstationen, centralt och bra. Vi fick även rum med en liten balkong ut mot lobbyn, otroligt fint var det och man ficknästan känslan att man var utomlands.

Utsikten från vårat hotellrum

Framåt kvällingen gick vi ut på stan och till en restaurang som hette The Golden Days. Och maten där var helt otrolig! Jättegott var det verkligen och restaurangen var jättemysig! Jag åt entrecoue med potatisgratäng med vitlök i med rödvinssås till, och det smakade gott kan jag lova!

Sedan hoppade vi in i taxi som förde oss till Scandinavium. Mamma och Jörgen hade bokat biljetter till en show där som hette Onstage. Var bland annat Jill Jonsson, Sanne Salomonsen, Kate Ryan, Darin, Henrik Hjelt som bjöd på sång och underhållning. Riktigt bra avslut på kvällen!

Lördag morgon stod vi upp ganska tidigt och gick ner till frukostbuffén. För mig blev det pannkakor, fruktsallad, yoghurt, persikohalvor, rostat bröd och juice till grukost. Inte fel!

Sedan tog vi vårat pick och pack, checkade ut och gjorde ett besök på Universeum innan vi satte oss på bussen hemåt. Riktigt lyckat Göteborgsbesök och grattis till min älskade mamma ♥

När vi kommit hem igår tog jag bilen och brummade hem till Fredrik. Frampå kvällen åkte vi hem på 18-års fest till Daniel. Blev en trevlig kväll hemma oss honom och avslutades med att vi gick ut på kvällen.

Nu ska Fredrik åka till någon gubbe som säljer bildelar och kika. Får väl visa lite intresse och hänga på. Ska försöka slänga in bilder ifrån helgen senare för jag har massvis.

Hej så länge

Lussebullsbak


Sen jag kom hem har jag, mamma och min syster ägnat tiden åt att baka lussebullar. Så otroligt gott! Ska bara vänta tills de svalnat av lite så ska jag provsmaka, gottogottgott?

Förresten säger man lussebullar eller lussekatter??

Inför advent

Har äntligen fått börja göra jul-/adventsarbeten i skolan. Idag gjorde vi en adventsljusstaksdekoration, en dörrkrans och en dekoration i en kruka med ett ljus i. Tyckte verkligen att allt blev jättefint och mysigt!
Slänger in två bilder på två utav arbetena som jag gjorde.

Tänk att det är första advent redan till helgen, himmel va tiden går fort!

Exponering


Haft bara en lektion i skolan idag som var exponering. Vår grupp valde att göra en exponering med lite lantlig stil och exponera Amaryllis och hyacinter som säljs mycket just nu.
Jag blev faktiskt riktigt nöjd med cårat resultat! =)

Telåda ifrån Växtriket


Here I am!

Som vanligt blir det ett uppehåll i bloggen, känner att det händer alltför ofta. Men jag hinner verkligen inte!

Torsdag-fredag var det ju praktik som vanligt, älskar verkligen att va där! Trivs jättebra och personalen är verkligen underbar. Ställde även upp och stanande kvar 3 timmar extra i fredags, och för det fick jag en jättefin teask som jag funderat på att köpa ett tag. Ska fota och slänga in en bild på den, måste även lära mig att tycka om te nu för det gillar jag inte haha.

Fredag kväll hade jag och Fredrik en myskväll bara vi, händer alltför sällan nuför tiden så vi passade på. Blev en tur ner till Grebbestad och åt på Nautic, mysigt. min älskade pojkvän

Lördag var det bara upp och hoppa och iväg till Växtriket för jobb. Var mängder med folk, dom var verkligen som galna. Alla skulle ha hyacinter, julstjärnor och amaryllisar. Julen närmar sig verkligen med stormsteg! Har faktikst fixat en del julklappar med, och det känns skönt att jag inte är ute i sista minuten som vanligt.

Igår kväll åkte vi hem till Daniel i sällskap med Jennifer och Lucas. Killarna lagade mat som bestod utav pommes, kyckling och bearnaisås. Riktigt gott! Resten utav kvällen fram till halv1 blev det tvspel och skräckfilm. Hade en riktigt trevlig kväll med goa kompisar! 

Idag har vi haft kalas för mamma som fyller 40 på fredag. Så på fredag åker vi till Göteborg för att tillbringa natten på hotell. Ska bli mysigt!

Full rulle

Slutat för dagen och sitter och väntar på tåget som ska ta mig hem. Är riktigt trött idag så när jag kommer hem så ska jag bara ta det lungt.

Haft formgivning idag och grejat med ett projekt vi håller på med just nu där vi ska göra en julgran som ska vara minst tre meter hög. Vår grupp ska göra en gran utav gröna ballonger och sedan ha röda ballonger som kulor. Så idag har vi gjutit en granfot i betong och nästa vecka ska vi förhoppningsvis börja blåsa ballonger och fixa.

Nu väntas 2 dagar praktik, jobb lördag, träffa kompisar på lördag kväll, upp på söndag för att åka till Göteborg för att träffa Fredriks släktingar. Ingen vila här inte!

Happy girl


Söndag kväll

Jobbade igår och efter det blev det raka spåret hem och fixa mig. Blev sedan uppplockad av ett gäng arbetskompisar ifrån Kaffedoppet så åkte vi till Ed där det blev bowling och tacobuffe. En riktigt trevlig kväll med goa folk!

Idag är det ju fars dag idag så det blev en tur till farfar där en del utav familjen var samlad. Blev massa mat, tjöt och lottskrapning. Pappa fick en chokladkartong och ett kuvert med lotter utav mig, han vann 20 kronor. Yaaay!

Nu ska vi lägga oss för kvällen, jag har sovmorgon i morgon och det ska bli riktigt skönt!

Vill avsluta med att säga hur mycket jag älskar min fina pojkvän. Går inte att beskriva med ord


Begravning 11/11-2011

Här kommer några bilder på dekorationerna som jag gjorde till begravningen som var igår.

Choose right


Torsdag

Haft praktik idag och gjort bland annat en kistdekoration, en stående dekoration samt handbuketter som är till begravningen vi ska till i morgon.

Kistdekorationen innehöll vita gladiolus, röda rosor, vita nejlikor och röda nejlikor. Och den blev riktigt riktigt fin! Är första jag fått göra på egen hand, fick rådfråga lite då och då men jobbade för det mesta själv. Jättenöjd!

Blev även nöjd med den stående dekorationen som innehöll orangea gladiolus, orangea rosor och röd/orangea germini. Jättefin med lite röda ekblad till!

Så det har jag stått och pillat med under dagen och gjort lita annat smått. Åkte hem redan vid 2 då mamma kom för att hämta dekorationerna. Ska ta kort på dekorationerna i morgon på begravningen så lovar att slänga in bilder på hur resultatet blev på dekorationerna.

Nu ska jag se på finalen i Robinson, ha det gött hajj.

Kvällsinlägg

Vilken tråkig dag egentligen?

Började dagen med samhäll där vi trodde att vi skulle få lektionen på oss att göra klart en debattartikel. Men icke sa Nicke, blev reklamtjöt hela lektionen men det var väl okej.

Sen på eftermiddagen hade vi ingen lärare som var iväg på mässa, så vi fick jobba själva och beställde blommor till en bukett vi ska göra nästa vecka. Gick ganska fort så hann med tvåtåget hem så slapp sitta och hänga i skolan.

Sen jag kom hem har jag jobbat med den förbannade debattartikeln och även hunnit byta däck på bilen. Ska jag vara ärlig så är jag totalt värdelös när det gäller bilar så det gick väl inge vidare, men med Jörgens hjälp blev jag klar med det med.

Hade tänkt ha en myskväll framför tven bara men nu är jag trött och det går ju inget bra på tven heller för den.

 


Tävling hos Gossips.se

                  
Tycker att ni som läser detta ska vara med i en tävling på gossips.se. Där lottas det ut två säckar med användbara prylar i till ett värde av 6000 kronor!
Det gäller bara att välja vilken utav säckarna man vill ha, skriva en kort motivering till varför man vill vinna och sedan fylla i sina uppgifter. Busenkelt!

About this weekend

Helgen blev toppen. I fredags var vi på 40års kalas där det blev god smörgåstårta och annat gott. Fick även en nattgäst, min kusin på 5 år som tyckte att det var fantastikst kul att sova på största kusinens rum haha.

Lördag blev det jobb och det var otroligt mycket att göra. Stod i kassan hela tiden och kön var meterlång!

På kvällen blev det fest på puben på Crusaders. Vi var delvis med och hade ansvaret över hela festen som vi ångrade dagen efter eftersom det även innebär att man får betala för saker som förstörts..!

Men festen blev faktiskt lyckad och kom väl i säng strax efter 2tiden.

Efter allt slit och städ igår efter lördagens fest kände vi oss värda en pizza och åkte till Tanum. Dagen avslutades sen med tv och Pringles.

Idag åkte jag in till skolan för en lektion som bara varade i 1½ timme, känns så onödigt.

Working 9 to 5

En liten uppdate om vad jag gör på mitt höstlov.

Jag jobbar för fullt, är dödstrött just nu så ska snart hoppa i säng. Tog faktiskt ledigt idag för jag kände att det blev för mycket med 6 dagars jobb i sträck, är inte bara att stå upp klockan 4 varje morgon. Man blir förbannat trött!

I morgon så blir det i alla fall jobb på Kaffedoppet och på lördag avslutas arbetsveckan med ett arbetspass på Växtriket. Lär bli mycket och göra eftersom att det är AllaHelgona.

I morgon ska vi även till Jörgens bror som fyller 40, då ska det ätas räksmörgåstårta och det är inte helt fel vill jag lova!

Tjingeling

Tick tack


Köpte denna dösnygga klockan på Växtriekt igår. Precis min stil och kostade endast 169:-! Så den åkte i kundvagnen direkt.

Shabby chic

Har den senaste tiden fått mer och mer intresse för inredning. Älskar att springa runt och möblera om och pynta på mitt rum.
Och en stil jag verkligen fastnat för är Shabby chic. Är en stil med lantlig känsla och jag rent ut sagt älskar den!Kan sitta i timmat och surfa runt på olika sidor och titta på möbler, pynt mm. med just denna stilen.

Längtar tills den dagen jag får inreda min egen lägenhet, ska bli så roligt och självklart är detta då antagligen temat min tanke!


bloglovin
RSS 2.0