Äntligen helg

Nu är jag äntligen på bussen påväg hem från praktiken, har planterat en del idag och även tagit ner varor från lagret som ska ut i butiken till alla helgona. Min handledare undrade även om jag vill jobba extra nu innan jul, och självklart vill jag det så har fått några dagar att jobba nu :)

Nu ska jag hem till Fredrik, vi ska ta en sväng till Grebbestad för att fixa min förlovningsring som är för stor, ska även se om jag kan hitta ett par nya skor.
Två bilder på några planteringar jag gjort idag får avsluta detta inlägg :)

Torsdag

Påväg hem efter en jobbig dag med praktik. Tillsammans med en annan tjej har jag prismärkt krukväxter i över tre timmar, och det känns i ben och fötter nu kan jag säga.

Nu när jag kommer hem ska vi fira min syster Malin med god mat och presenter eftersom att hon fyller år. Snälla jag tog även med mig en blomma till henne från praktiken.

Och efter det ska jag tillbringa resten utav kvällen med att skriva färdigt min projektplan som ska lämnas in i morgon, och ska jag vara helt ärlig så har jag inte börjat än..


Nu blir det praktik


Hemma idag

Klockan är strax efter halv elva och jag har redan hunnit med en hel del känns det som.

Har lämnat systrarna på skolan,dammsugit, varit på banken och fixat lite saker, postat brev och nu befinner jag mig hos min låtsaspappas föräldrar. Vårat internet har lagt av igen och vi skulle ju jobba hemifrån idag, så jag åkte hit och lånar internet så att jag kan göra färdigt och skicka in uppgiften i tid.

Sedan när jag är klar ska jag iväg och hälsa på en tant som bor en bit bort, inte det roligaste kanske men hon bor ensam och sitter själv hela dagarna och jag har ändå inget annat för mig.

Men nu måste jag lägga i en högra växel och bli klar med uppgiften, cioa!

Good morning

Nu blir det frukost sen göra sig i ordning och puttra mot skolan.

Fikar i Strömstad


Bridesmaids


Riktigt grym film!


Mobilinlägg

Ligger just nu i sängen nyvaken och pillar med min nya HTC. Är supernöjd med den och har redan blivit beroende utav wordfeud, hehe. Igår var det praktik för fulla muggar. Det första jag gjorde var att ta en beställning på 18 nivåbuketter som en ville ha två timmar senare, så det var bara att lägga i femmans växel och göra dem. Fick även stå mycket i kassan igår för det var väldigt mycket folk. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl hem till Fredrik senare och så ska jag kanske en sväng och hälsa på pappa, får se hur det blir. Men nu ska jag försöka blogga mycket med nya mobilen eftersom att jag har fritt Internet :D har inte löst hur man gör mellanrum i inläggen så allt blir som en sammanhängande text. Någon som vet hur man gör? Hoppas att ni står ut så länge!

Mot praktiken


Grym


Hakuna matata

Har egentligen haft stuidedag idag men vi fick inte ta ledigt från praktiken så det var bara att sätta sig på bussen och puttra till praktiken i morse.
Har varit massor att göra, stått i kassan väldigt mycket idag och gjort massa utav höstbuketter. Älskar denna årstiden!
Trivs som fisken i vattnet och personalen är verkligen super!

Sen jag kom hem har jag även hunnit med ett träningspass också, 4km på crosstrainern. Bra där slappo!
Nu sitter jag och diggar till denna värdelösa låt som totalt klistrar sig som ett frimärke på hjärnan...




I morgon blir det praktik och sen direkt hem för att invänta Fredrik som i morgon ska hämta våra mobiler efter skolan och frakta dom hem till mig och sedan ska han parkera här över natten. WIHO!

Skitdag

Varit en ganska seg dag idag. Började med en enklare redovisning av en uppgift, sen gick vi igenom en ny uppgift, slutade för dagen, åkte med Fredrik till vårdcentralen, satt i väntrummet i 2 timmar(!!), åkte till torp för att äntligen hämta ut våra mobiler, fick vansinnesutbrott för att våra mobiler inte kommit pga felbeställning, blev lite glada när dom lovade att vi skulle få dom senast fredag, sprang runt och letade efter skor, hittade inga skor, gav upp att leta efter ett förbannade par skor, tröståt på Mc' Donalds, åkte hem.

Där har ni hur min dag varit.

Kistdekoration



Detta blev resultatet på min grupps arbete idag, en linjegrupperad kistdekoration.

Spindel nät



Beställd


Tacobuffé & discobowling

Igår kväll blev det en tur till Ed med Fredrik, Jennifer, Lucas och Daniel. Först åt vi på restaurang, jättegod tacobuffé!
Och efter det ägnade vi två timmar åt discobowling, hade jätteroligt!



Direkt från Munkedal

Är hemma med Fredrik hos mormor och morfar i Munkedal och har det trevligt. Kusinerna är här med och nu vi har precis varit på promenad. 

Söta kusin Lowa

Snart bär det av hemåt för att göra sig i ordning, och ikväll åker vi iväg med några kompisar och äter på restaurang och bowlar. Så det blir nog trevligt får vi hoppas! =)

Jägarna 2

Var på bio i Strömstad igår med Fredrik, Niklas och Sofia. Såg Jägarna 2 och den var sjukt bra!
Riktigt spännande och sevärd!
Dock var ju inte biografen den finaste, riktigt tattig och äcklig rent ut sagt.
Men för övrigt var det en trevlig kväll! =)

Vunnit en bok


Har glömt att berätta det men för ett tag sedan så kom jag delad 2:a plats i en fototävling som var i tidningen Hemmets Journal. Det var totalt 1100 bidrag med i tävlingen, coh av dessa bidrag skulle en jury välja ut 11 stycken som de tyckte var bäst.
Och en utav dom bilderna var min! Fatta jag blev glad när jag fick se mailet om att jag var en som vunnit pris. Så härom dagen kom denna voken på posten som var priset jag fick. Kul! :)

Äntligen!

Har fått tillbaka vårt internet som krånglat i 1½ månad, frågan är hur länge det håller men försöka fylla upp bloggen idag i alla fall.

Igår var jag ledig och var hemma, fick faktiskt gjort riktigt mycket!
Var en tur på banken och betällde nytt bankkort smat fixade bankdosa. Sedan tog jag en tur till affären och handlade för mamma.
Sedan hann jag även damma rummet, dammsuga rummet, byta sängkläder, städa lådor, städa akvariumet och lite sånt pyssel.
Och jag har inte nämnt här i bloggen att jag har ett akvarium, fick det utav Fredrik när jag fyllde år och jag älskar det! Dock tjatar jag en del om det som nog några märkt i skolan, haha Linda...
Men tänkte först slänga in en bild på hur det ser ut i nuläget :)

Och om ni tittar riktigt noga så ser ni att det som en liten plastlåda som flyter runt där. Och det är för att i förrgår köpte jag en yngelkasse som det kallas för jag tyckte att en utav fiskarna såg VÄLDIGT tjock ut.
Så la jag den fisken i yngelkassan, och tro fasena att igår fick hon 20 yngel!
En dog men har 19 kvar i alla fall, får hoppas att några utav dom klarar sig i alla fall :)

Titta så söta, och pyttesmå är dom!

Idag har jag varit på praktik och snittat blommor i 5 timmar, kom två leveranser med snittblommor så det var en del att snitta.. Men det har gått finfint :)

Hej i stormen

Sitter just nu på samhällslektionen med mina goa tjejjor. Jobbar med ekonomi och det är faktiskt riktigt intressant och roligt!

Fick bli bil med Fredrik och några kompisar in till skolan idag eftersom att tåget var inställt och de tydligen inte hade några ersättningsbussar? Tycker att detta med tågtrafiken börjar spåra ur nu(vitsigt! hohohohoho).
Och som det ser ut nu så blir det bil hem också :)

I morgon är vi leeeediga! Eller jag är en utav dom som är det i alla fall, eftersom att jag är färdig med inlämningsuppgiften som ska in i morgon. Gött de, så ikväll ska jag bara se på film och mysa i stormovädret som härjar. Inte helt fel!


Just visiting


Haha, så gooo film!


Höstfest på Crusaders



Fredag 8/10




Sötast idag ?


Dagens arbete i skolan



Här är min och Michelles begravningsdekoration som vi gjorde i skolan idag.Nöjda! :)

Sammanfattning utav helgen

Har varit dålig på att uppdatera men vårt internet är fortfarande out of order...
I torsdags var vi ju som sagt på sjukhuset, operationen gick bra och efter att ha tillbringat nästan 10 timmar på sjukhuset fick vi äntligen åka hemåt. Hamnade mitt i rusningstrafiken och stod i kö i år och dar kändes det som, men till slut kom vi hem.
Hade som tur var stämt av med praktikplatsen att jag inte skulle komma på fredagen och det var skönt eftersom att vi kom hem ganska sent.

I fredags blev det bara en sovdag, kvällen tillbringades hemma med grillat och gott med familjen. Känner att jag är hemma alldeles för lite nu för tiden..

I lördags tog jag och Fredrik en tur till torp, fick med mig lite smått och gott från panduro hem. Sen efter en liten fika blev det fort hem för att göra sig i ordning och åka vidare till Bengtsfors på garageträff. Där blev det grillat och massa tjöt.

Igår var det släktkalas för mig hos pappa. Så åt gott och hade allmänt trevligt med släkten. Stanande till framåt kvällingen då vi puttrade hemåt och såg på film tills vi somnade.

Så har min helg sett ut, inte så intressant men...


Sahlgrenska sjukhus

Sitter just nu i väntrummet på Sahlgrenska sjukhus och väntar medan Fredrik opereras. Han åkte till operationssalen för drygt en kvart sedan och operationen är beräknad att ta 2 och en halv timme, så får sitta här och se på barnkanalen fram tills dess. Har ingen aning om hur länge vi blir kvar här, kan även bli så att han får stanna över natten. Men det återstår att se. :(


bloglovin
RSS 2.0