Bästa filmen på länge!


Söndagstrött

Är nog inte meningen att jag ska ha en blogg för jag är totalt värdelös på att uppdatera...

Igår fyllde underbara Linda 18 år, så jag drog mig ända till Ljungskile för att fira henne. Fick träffa lite nytt folk, eller ja i princip alla var nytt folk för mig. Var hemma ganska tidigt, klockan var väl strax efter tolv när vi kom hem till Fredrik med partyhatten på sne. Men riktigt lyckad och rolig kväll! :)

Idag åkte jag hem tidigt för att gå till kyrkan eftersom att en släkting till familjen dog i veckan. Märktes att man inte är i kyrkan ofta, jag och mamma gjorde allt vad vi kunde för att förstå vilka verser/psalmer man skulle läsa när och hur, när man skulle stå och när man skulle sitta, men utan positiva resultat...

Är så sjukt trött idag så nu ska jag inte göra så mycket mer än att slappa och förhoppningsvis kanske blogga lite till?

Och nu har vi äntligen höstlov i en vecka! Men... ska jobba måndag-lördag så det blir inte mycket höstlov för mig inte.. :( Menmen pengar behövs ju alltid så man ska inte klaga!

Nu ska jag göra något vettigt som att se på film eller något, orkar verkligen inte röra mig ur fläcken...


Nytt halsband från Åhléns


Seg tisdag

Varit en riktigt seg dag i skolan idag, varit riktigt trött och okoncentrerad. Första lektionen hade vi ingen lärare eftersom att han var sjuk, så vi skulle jobba själva i 3 timmar. Jo tjena. Blev ju inte så mycket gjort...

Eftermiddagen ägnades åt att göra gravsmyckning som ska säljas nu inför Alla Helgona.

I morgon efter skolan blir det en sväng till Torp med Linda och Frida. Ska se om jag kan hitta något att ha på mig till helgen då Linda ska firas, annars får jag väl rota fram något i min tråkiga garderob...

Läget just nu är att jag har tänt ljus äver hela rummet, så nu ska jag bädda ner mig och se på ett par avsnitt utav How I Met Your Mother. Helt okej tisdagkväll!

Vila I Frid ♥


Detta inlägg tillägnar jag en släkting som idag gick bort.
Har tänt ett ljus till minne utav dig, och alla tankar och tårar går till dig.
Vila i frid

Ooooops

Oj här var det inte mycket inlägg det senaste...

Torsdag-Fredag var det praktik. Har börjat massproducera dekorationer inför Alla Helgona så har haft fullt upp båda dagarna kan jag säga.

På fredag kväll åkte vi till en kompis i Hällevadsholm där vi blev totalt 12 pers som lagade tacos, spelade massa spel, tjötade och hade riktigt roligt!

Igår eftermiddag åkte vi hem till mormor och morfar för att fira morfar som fyllt år. Där bjöds det på smörgåstårta, kakor och massa gott.

Nu sitter jag här och smaskar i mig godis i väntan på att Fredrik ska bli klar med vad han nu gör.

Spirit

Vet inte varför men av någon anledning så har jag fastnat för tecknade filmer det senaste. Laddar ner tecknat och igår satt jag själv på rummet och lipade till lejonkungen? haha, men tycker verkligen att det är mysigt med tecknat!

Och kikar just nu runt på youtube på filmer och sjunger med i låtar. Och Spirit är verkligen en underbart fin film med superbra låtar i som jag ängnat den senaste kvarten bara åt att lyssna på låtarna.

Så får nog ägna resten utav kvällen åt denna film!

Välkommen till min Lya



Dålig film men bättre låt!


LIte utav helgen

Blivit dåligt med bloggandet i helgen men jag har varit helt totalt koma så trött jag varit. I lördags stod jag upp 02.15 och åkte till jobbet, kom inte hem förrän tolvtiden och då blev det en tur till torp med mamam, syrrorna och Fredrik. Fick köpt mig ett par jeans, skitnöjd!

Väl hemma blev det middag och lite så innan jag stupade i säng vid kvart över 7! Var så jäkla trött, sedan sov jag fram till klockan 8 på söndagen. Så trött var jag så det blev inte den roligaste lördagskvällen direkt haha. Men nu har jag jobbat 2 lördagar denna månaden så det är allt värt det när lönen kommer.

Hade lite dåligt samvete att jag gjorde Fredriks lördagkväll så tråkig genom att somna redan klockan 7... Så igår packade vi en picknickkorg med bullar, cola och smått & gott. Så tog vi en tur till sjön och satt på berget i den underbara vädret, var riktigt härligt väder igår!

Kvällen avslutades med Gustafsson 3 tr. och ett avsnitt utav Morden i Midsomer.

Min nya sysselsättning


Sjysta lökar

Var tillbaka på praktiken idag. Missade ju praktiken båda dagarna förra veckan eftersom att jag var sjuk, så det var skönt att vara tillbaka!
Har haft fullt upp med att plocka upp en leverans med vårlökar som kom idag, för er som inte vet det så ska tulpaner, krokus, påskliljor mm. planteras redan nu för att de sedan till våren ska ploppa upp.

Var svinhungrig när jag kom hem och blev överlycklig när lillsyrran på 11 bast hade gjort hemmagjord pizza. Så nu ligger jag i sängen och spelar lite Wordfeud...

Autumn moon


Bild tagen utav mig.

Wednesday

Inte bloggat på ett par dagar, hoppas ni överlevt.

Dagen igår bestod utav en halvtråkig samhällslektion och sedan en floristiklektion. Läraren var sjuk men vi skötte oss själva och gjorde en paralell dekoration som var uppgiften.

Sedan blev det tåg till Tanum och pizza med Fredrik och Daniel, Fredrik har även hämtat min kära förlovningsring som jag lämnade in för ett par veckor sedan pga att den var för stor. Och nu sitter den perfekt!

Nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig hem. Två dagars praktik, en dags jobb och en ledig söndag står nu på schemat, sen är även denna veckan gjord.


OLIV naturell


Denna köpte jag med mig hem ifrån Kicks idag, det är ett rengöringsvatten till ansiktet för att hålla huden ren och frsäch. Testade den alldeles nyss och den luktade fakstikst gott och det kändes riktigt behagligt i ansiktet!

Jobb, taklagsfest & shopping

Igår blev det jobb från 03.00-10.30, sedan åkte jag hem till Fredrik där jag stupade i säng och sov i 3-4 timmar. Var så otroligt skönt att få sova, hann bara sova 3½ timme innan jag började jobba så det behövdes verkligen!

Sedan tog vi oss en promenad så jag piggnade till lite innan vi gjorde oss i ordning och åkte till Kville på taklagsfest. Var svinigt kallt men faktiskt riktigt trevligt med aktiviteter, smörgåstårta mm.

Idag tog jag och Fredrik oss en tur till torp, fick handlat lite smått och käkat lite onyttigt...

Nu väntas ännu en tuff vecka med skola 3 dagar, praktik 2 dagar och sen blir det upp vid 02.30 på lördag morgon för jobb.

Får bli en bild från helgen jag tog på vår lilla promenad, underbart med höstfärger!


God natt klockan åtta

I princip hela förmiddagen låg jag i soffan och zappade mellan olika kanaler på tven och glodde på film. Såg en Johan Falk-film som hette De Fredslösa. Faktiskt riktigt bra och spännande!

Frampå eftermiddagen kände jag mig piggare och tog en kort promenad med hunden, hittade massa trattkantareller som jag plockade med hem, så till middagen som va fläskfile och potatisgratäng, gjorde vi även en god svampsås. Inte fel!

Nu ska jag lägga mig och sova(ja du läste rätt). För inatt ringer larmet 01.30 och då blir det upp och jobba, baga bullar och packa bröö står på göralistan.

Sen ska jag hem till Fredrik, sova ett par timmar och sedan vidare på garageträff. Eller takläggarfest kanske det hette, skit samma vi ska iväg i alla fall.

Avslutar detta inlägg med en bild på min absolut bästa vän och pojkvän. Glöm inte att jag älskar dig...

Frukost och film

Ligger åter igen i soffan, är fortfarande sjuk. Måste verkligen bättra mig under dagen för i natt ska jag upp och åka till Strömstad för att jobba. Ska jobba extra under helger både på Växtriket och på Kaffedoppet.

Så det känns skönt med lite extra pengar på kontot.

Nu ska jag äta frukost till någon bra film, mysigt till regnet som totalt vräker ner ute.

Host host

Har parkerat mig i soffan med jättehuvudvärk och hosta. Sa till praktiken redan igår eftermiddag att jag inte kunde komma idag, och det gjorde jag rätt i för jag är inte vidare pigg. Sov bättre inatt än vad jag gjorde natten innan, men har hostat så att jag fått blodsmak i hela munnen under natten.

Nu sitter jag och pillar lite med bilder ifrån kameran, har tänkt beställa hem lite bilder ifrån Fujidirekt. Så nu sitter jag och rensar bilder och plockar ut de jag tänkt beställa.

Avslutar detta inlägg med en bild från skolfotot vi tog igår, usch vad jobbigt det kommer bli när vi tar studenten och alla skiljs åt.. underbara tjejer


Otroligt fin film


Sjukling



Sitter på tåget som ska ta mig hem. Har dragit på mig en jobbig förkylning och har nu feber, huvudvärk och allt sånt. Så åkte bara in till skolan idag för att ta skolfoto, man kan ju inte missa sitt absolut sista skolfoto.

Så när jag kommer hem så ska jag bädda ner mig framför en film och hoppas på att jag blir bättre.

Kanelbullens dag

För er som inte visste det så är det kanelbullens dag idag. Inget att fira kanske men när jag kom hem låg det en stor kanelbulle på bordet till mig som mamma köpt. Gott!

Lite nytt

 



Glömt att visa det jag köpte när vi var i Ulricehamn på Lager 157, ett linne, en skinnjacka och två halsdukar. Och det gick inte på mer än 650 kronor, som hittat!

 


Morgonhumor


Grym låt


3:e oktober

Fick sovmorgon idag och puttrade till skolan med 10tåget. Och så lyckades jag missa lunchen vilket har bidragit till dåligt humör. Höll på att gå i taket när jag kom hem och mamma sa att det var middag senare än vanligt, men nu har jag ätit både middag och tårta så nu är jag glaaaaaad :)

Får bli en bild från idag på mig och två sköna tjejer.♥


Hur gullig?!


Sunday evening

Ville bara meddela att jag lever. Kom i säng runt tvåtiden inatt efter en riktigt jobbig bilresa på nästan 4 timmar pga dimman som gjorde att vi fick köra i snigelfart med jämna mellanrum.

Och i morse vaknade jag halv 9(!!), pga min j***a huvudvärk som jag brottats med sen i fredags. Och det är riktigt jobbigt för jag har riktigt ont som även bidrar till att jag blir väldigt trött. Men nog klagat.

Idag har vi bara sovit, sett på film och sovit lite till. Var supertrötta sen gårdagen, och om jag inte har sagt det så var showen jättebra! Har även avverkat ett släktkalas för min lillasyster med smörgåstårta, frukttårta och trevligt sällskap.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och invänta att Gustafsson 3 tr ska börja. I morgon blir det sovmorgon för börjar inte förrän klockan 12.30, lovely!

ZzzzZZzzzz....

Sitter i bilen påväg hem, ska bli skönt att lägga sig när vi kommer hem. Får bli en god sovmorgon i morgon känner jag. Är dödstrött.

På en balkong i Ulricehamn

Sitter på Fredriks mosters balkong i Ulricehamn och njuter utav vädret och utsikten, underbart!

Var på lager 157 förut, det är en stor butik som säljer ut märkeskläder. Superbilligt, ett par äkta converse kostar 400 kronor där. Inte illa!

Jag fick i alla fall köpt mig en skinnjacka, ett linne och två par halsdukar. Blev jättenöjd.

Nu ska vi snart knalla iväg för att se på showen, och när den är slut ikväll så har vi en tre timmar lång bilresa framför oss.. Men hoppas på en bra kväll!

Nu bär det av

Nu bar det av mot Ulricehamn med Fredrik, Niklas & Sofia. Under dagen blir det shopping och ikväll blir det Men's night!


bloglovin
RSS 2.0