Fika på stan


Bjuder på en snygg bild från Liseberg, nu drar jag ner till stan för att träffa Linda och Frida för lite fika :)


Tagit körkort !


Äntligen äntligen
blev det min tur att ta körkort!
Känns så jäkla skönt och känner mig så lättad att allt är klart, inga mer körlektioner och inget mer teoriplugg. UNDERBART!

Nu blir det Robinson

Sitter just nu hemma hos mormor och tar det lungt. Ensam hemma för tillfället och fram till tolvtiden inatt, tråkigt...

Men idag i alla fall så har vi beställt studentmössor! Helt otroligt att vi om några månader kommer att ta studenten? Kändes riktigt bra att sitta där vid datorn och "designa" sin egen studentmössa med text, färg och allt man kan tänka sig. Så nu är det bara att hoppas på att tiden fram tills dess kommer att gå fort!

Förövrigt idag har vi haft samhällskunskap och floristik, på floristiken gjorde vi stående begravningsdekoration, blev faktiskt ganska nöjd med min.

Nu ska jag slå mig ner framför tven och kika på Robinson, får se om det är något som är värt att följa :)

Lyckad helg i Göteborg

Har haft en riktigt grym helg i Göteborg.

I fredags blev det shopping på nordstan hela eftermiddagen, jag som inte skulle köpa något kom hem med händerna fulla utav påsar..
Senare framåt kvällen åkte vi hem till min farbror m. familj, där blev det god mat och film hela kvällen.

Lördagen tillbringades på Liseberg med några kompisar i ösregnet. Fick äntligen åkt Atmos Fear som var grymt rolig, fick även testa på Desperados. Man fick sitta på en stol som skulle föreställa en galloperande häst som rörde sig samtidigt som man höll i en pistol och skulle skjuta cowboys. Skitroligt!

Igår eftermiddag åkte vi trötta hem till Fredrik. Blev kräftor, räkor och film hela kvällen. Bra avslut på en bra helg!

Fredag 26/8

Sitter just nu i skolan på min lediga dag??
Och detta pga att jag väntar på att min kära pojkvän ska sluta för dagen så ska vi ta oss en tripp till Göteborg. Han slutar vid halv12 så under tiden sitter jag och gör färdigt en uppgift som ska lämnas in nästa vecka, passar på när jag får chansen eftersom att vårt internet hemma fortfarande totalstrejkar!

Helgen ska i alal fall tillbringas i Göteborg hos min farbror m. familj. Och i morgon blir den efterlängtade lisebergsresan av med några kompisar, ska bli superkul!
Vet ännu inte om vi åker hem i morgon kväll eller om det blir på söndag, det återstår att se.

Jag saknar dig

      

Var ju som sagt och såg denna film på bio. Riktigt bra verklighetsbaserad film, dock var några utav skådespelarna totalt värdelösa! Riktigt störande men den var riktigt bra förövrigt.
Har nog aldrig grinat så mycket till en film som jag gjorde till denna, sevärd!


Back on track!

Hur orkar ni fortsätta läsa min blogg när jag inte uppdaterat på över 1½ vecka? Aja nu hoppas jag att jag ska bli bättre på uppdatering! Har fått tillbaka min dator så ska försöka bättra mig, men har för tillfället inget internet hemma så uppdatering får ske i skolan.

Sen jag skrev sist har detta hänt:

- Fyllt 18 och därmed blivit myndig
- Blivit överraskad utav min underbara pojkvän som hade köpt förlovningsringar
- Firat min födelsedag med min underbara familj och släkt och fått massa fina presenter
- Var på biopremiären på filmen Jag saknar dig och ätit på fin restaurang
- Kommit 2:a i en fototävling
- Varit på crusing i Uddevalla
- Fixat praktikplats inför höstterminen
- Börjat skolan och träffat alla saknade underbara tjejer igen






Bilder från sist

Inte uppdaterat så mycket det senaste, men har inte haft tid. Så slänger in lite bilder från sist jag skrev.






Filmtips


Sett två filmer jag aldrig sett förr i helgen, riktigt bra båda två!

I filmen Jakten på Lycka får man följa Chris(Will Smith) som kämpar för att försörja sin familj. Resultatet blir att han blir lämnad av sin fru och vräkt från sin lägenhet, och desperat försöker han få tillräckligt med pengar för att kunna försörja sin 5årige son.
En riktigt bra film, rekommenderas!

Filmen Love in Manhattan handlar om Griffin som får beskedet att han har 1-2 år kvar i livet pga cancer. Han bestämmer sig för att ta vara på den sista tiden han har kvar. Han börjar studera och på universitetet träffar han Phoenix som han inleder ett förhållande med.
En riktigt bra och söt film, sevärd!

Nya klänningen från Nelly



Nytt ifrån torp



Va ju som sagt på torp idag. Fick med mig lite filmer, solglasögon, underkläder och annat smått och gott. Var även inne på Panduro och köpte hobbylack och en pensel inför itt projekt jag planerat här hemma. Så i morgon ska jag göra en test och se hur det blir :)

Grebbestad 6/8

Igår tog vi oss en tur till Grebbestad, har inte fått säga detta men nu när det börjat läcka ut kan jag berätta att Fredrik köpt sig en amerikanare. Så vi plockade upp Daniel som inte hade en aning om köpet och blev jättechockad, och vädret var med oss så vi kunde även köra nercabbat. Härligt! Sen blev det mat och promena på bryggan.

Var hemma runt 12 och gick upp tidigt för at tåka med pappa m. familj till Göteborg för att hälsa på några, men pga vädret så blev det inställt.
Så vi tog oss en tr till torp istället, på hemvägen blev det en sväng till moster, kyrkogården och sen hem :)

Sick and tired

Haft en otroligt jobbig dag, kroppen har sagt ifrån efter allt jobb och har fått något influensaliknande. Mina mandlar har svullnat upp så jag har även jätteont i halsen och hostan är bedrövlig.. Sov skit inatt men men när jag vaknade kände jag mig helt okej så åkte till jobbet. Väl där så fick jag huvudvärk så det dunkade i huvudet och feber. Men stod ut hela dagen med alvedon vid min sida och nu känner jag mig bättre så ska jobba i morgon också.


Nu har jag endast 3 jobbdagar kvar för denna sommaren och det känns SÅ HÄRLIGT!

Idag fick jag även min klänning jag beställde från Nelly i förrgår (snabb leverans) och jag älskar den! Lite kort men det fixar man lätt med ett linne, supersöt är den! Fredrik lånar min kamera för tillfället så han har den hemma hos sig men ska så fort som möjligt ta kort på den och lägga ut den :)

Till veckan blir det att RÅPLUGGA körkortsteori, det drar ihop sig med stormsteg och nervositeten smyger sakta men säkert fram. Övningskör som attan och känner mig mer och mer säker men man vet aldrig.

Nu ska jag ta mig en dusch, sen packa och tillbringa kvällen framför tven. Natti.

Haaks 2011, grymt!




Underbar söndagskväll i Grebbestad




bloglovin
RSS 2.0