Nytt från torp


I'm back!

Pga tidsbrist och internet som strejkat så har ag inte synts till här på ett par dagar, men nu 'är jag tillbaka och tänkte sammanfatta lite vad jag gjort de senaste dagarna.

I tisdags efter jobbet åkte jag till Ljungskile och tillbringade natten med goa brudar. Grillade hamburgare, badade jacuzzi och låg uppe och pratade heeeeeeela kvällen. Toppen dag/kväll! :)
Dagen efter åkte vi en sväng till torp, fick med mig ett par jeansshorts och ett hårsmycke hem. Sedan liftade jag med Ellen till Grebbestad där jag mötte upp mamma och syrrorna, gick på bryggan och kikade på kläder och avslutade med en fika.

Idag har jag avverkat ännu en arbetsdag, i morgon blir det jobb med och på lördag obb på Växtriket.

30 grader i en plåtburk

Sitter just nu på en buss påväg hem från Uddevalla, har haft körlektion och pluggat teori. Bussen är proppfull, fick stå och sitta i trappen första biten innan jag lyckades roffa åt mig en sittplats.
Är runt 30 grader inne i bussen med och jag tror snart att jag svimmar! Svettas och är dödshungrig efter att bara ha ätit frukost idag..

Igår i alla fall så åkte jag med familjen till Valö och fiskade, solade och bara gottade oss. En riktigt bra dag, kan slänga in lite bilder sen:) Sedan åkte jag hem till Fredrik där jag tillbringade natten.

I morgon blir det jobb, sen körlektion och sedan till Ljungskile för att träffa Linda, Frida, Michelle och kanske Ellen. Ska sova där och på onsdag åker vi förhoppningsvis till torp, mysigt! :)

Bästa kvällen på länge


Mobilblogg direkt från solstolen

Testar att blogga från mobilen för första gången, har ju inte den senaste mobilen direkt så får se om det går! Just nu ligger jag och solar i Hamburgsund och njuter utav min ledighet, är hos mormor och morfar i deras husvagn dom har. Har nyss varit nere vid havet och fiskat krabbor med kusinerna som också är här :) Vid halv sex tiden kommer Fredrik från jobbet och då ska mormor bjuda oss på middag har hon tydligen bestämt, trevligt i alla fall :)

Fredag 24/6



Glad midsommar

Nyss varit ute och plockat denna fantastiskt fina midsommarbuketten, inte den snyggaste precis men det duger! Och måste tillägga att det är typiskt svenskt midsommarväder som vanligt, regn...

Nu ska jag börja göra mig i ordning och så innan gästerna kommer. Blir mormor, morfar, moster och kusinerna. Ska bli trevligt för har inte träffat dem på ett tag :)


Så sant


Vaniljkräm i håret

Jobbat idag, ont i knäna, ryggen och lite överallt. Känner mig något ofräsh med vaniljkräm och andra gottigheter i håret och överallt, + att en hel del har slunkit ner i magen under dagen. Inte bra, skärpning!

Förövrigt lever livet. Chefen sa att jag inte behövde jobba i morgon så jag är ledig, så det ska bli skönt. Ska inte jobba på Växtriket heller i helgen så får långledigt tills på tisdag då det blir jobb igen :)

Och vad händer på midsommar för mig? Inget speciellt faktiskt, ska bara ha det trevligt med mormor och morfar som kommer på besök i morgon. Och Fredrik såklart :)

Så i morgon måste jag få tummen ur röva och gå ut och plocka blommor, det är ju bara midsommar en gång om året!

Money train


Storstädat

Fredrik kom hit igår kväll efter jobbet, såg på en film som hette Money train. Riktigt bra film, jag som var så trött satt som klistrad vid tven för att se klart.

Idag har ju jag varit ledig. Så när Fredrik pös iväg till jobbet började jag städa mitt rum, STORSTÄDADE verkligen. Har slängt ut tre plastpåsar med massa skit jag inte behver som jag sparat på mig genom åren, har svårt för att slänga saker vilket har blivit anledningen till att det är saker precis överallt på mitt rum.
Men nu är det så rent och fint :)

Har nyss avrit ute och fotat lite, nu ska jag snart äta middag och sen slänga på en film och bara götta mig, ska upp jättetidigt och jobba imorgon igen så det blir i säng tidigt ikväll.


Jobbat

Jobbat från 5.30-13.30 idag. Och nu är jag megatrött och ska inte göra något vettigt mer idag, ska bli skönt att vara ledig i morgon. Ska vli regn och då har jag bestämt att jag ska ta ett ordentligt röj på mitt rum, städa ur lådor och allt för jag har sparat så jäkla mycket papper och drid genom åren så det får inte plats längre...

Nej nu ska jag få i mig lite middag och sen ta mig en tupplur :)

Dusch och sen sova

Tillbringat dagen på körskolan, pluggade först teori i ett par timmar och sen körde jag dubbellektion. Gick galant :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag sova. Har jättehuvudvärk och kommer inte alls bli glad när larmet ringer 4 i natt för att åka och jobba. Men det är bara att bita ihop, pengarna behövs ju och jag och Fredrik har ju bestämt att åka utomlands själva nästa sommar. Och det är ju inte gratis ;)

Nej nu får jag ta mig en dusch, ha det gött sålänge.

Super 8


Jobbat helg

Oj här var det bloggtorka..

Har jobbat på Växtriket både lördag och söndag, så har inte så mycket att skriva.

I fredags blev det bio och pizza med Fredrik i Grebbestad, såg Super 8. Faktiskt riktigt bra och spännande film men gillade inte slutet. Men riktigt mysigt i alla fall!

Igår kväll blev det bara mys med pizza(igen) framförm tven och idag har jag ju som sagt jobbat. Har varit ganska lungt på jobbet men är ändå trött som satan. Och på fredag kommer äntligen lönen, mina 82 kronor på kontot väntar ständigt på lite tillökning! haha..
Och i morgon ska jag upp tidigt för att åka till körskolan och på tisdag drar jobbet på Kaffedoppet igång, så ingen sovmorgon här inte!

Min lördagskväll med underbara Fredrik



The fast and the furios - Tokyo drift


Torsdag 16 juni

Första dagen på sommarlovet idag, härligt!

Vid ettiden tog jag buss till Uddevalla och körde en dubbellektion. Tränade enkelriktat, rondell, körfältsbyte mm. Sedan åkte jag hem lite snabbt, packade lite och är nu tillbaka hos min lilla gosse och ska stanna här tills på söndag. Dock blir det jobb lördag söndag så ledig ska jag inte vara, men gött med pengar. Börjar jobba ordentligt redan nästa vecka och kommer jobba en hel del framöver.

Ska kanske ner till Grebbestad och äta pizza sedan, jag älskar verkligen pizza! Så nu vet ni det haha..


Gårdagens grillning



Sommarlov

Vet att jag inte bloggat på ett tag och ber om ursäkt för det... Ska bättra mig, men kommer inte att ha tillgång till min dator under sommaren eftersom att vi har lämnat in dom på skolan, men ska försöka blogga så mycket jag kan!

Igår hade jag en helvetesdag, var på riktigt riktigt dåligt humör och fick utbrott för totalt allt. Så jag var för arg för att blogga helt enkelt...

Idag tillbringades förmiddagen i skolan, hade lite avslutning med lekar, kladdkaka med grädde och kramkalas innan vi fick sommarlov. Härligt!

Nu sitter jag hemmahos Fredrik, vi har precis varit och handlat inför ikväll. Vi ska iväg och grilla, mysigt! :)
Ska kanske till Grebbestad en sväng med och kolla på 9orna när de har sin avlutningsmiddag, tycker det är kul att se alla klänningar och hur fina alla är ! =)


Pressat i solen

Inte haft någon större lust att blogga idag, vart så härligt väder så har legat ute och pressat i solen med körkortsböckerna. Dock blåste det väldigt mycket..

Nu har jag nyss skrivit klart min loggbok som jag helt hade glömt bort att den skulle lämnas in idag. Så nu är allt helt klart, bara avslutningen på onsdag kvar sen sommarlov :) Får se vad som händer på onsdag kväll, antingen blir det fest i Hamburgsund av alla ställen, eller så blir det grillning vid havet. Men det återstår att se, något måste det ju bli!

Till helgen ska jag i alla fall jobba, både lördag och söndag på växtriket. Och sen ska jg prata med chefen på kaffedoppet i morgon och se om jag ska börja jobba nästa vecka eller veckan därpå.

I morgon blir det in till Uddevalla för körlektion, blä för det.

Du känns så jäkla rätt


Bättre helg



Helgen blev så jäkla lyckad!
Allt blev verkligen perfekt och sov jätteskönt på hotellrummet.

Satt en stund i baren igår innan vi la oss, och i morse blev det frukost på sängen. Mysigt!
Så kan inte säga mer än att helgen blev riktigt lyckad! :)
Och sen har jag ätit en utav dom godast pizzorna jag någonsin ätit, grymt god!

Lite utav hotellrummet



Baksmällan part 2

Hemkommen från ett mycket värt biobesök.
Fy fasiken vad jag har skrattat, så jäkla grym film så det finns inte! Behöver inte säga mer än att filmen får en klockren fempoängare!

Nya klänningen


Träffat kändisar

Haft en superbra dag!
Har äntligen hittat en klänning jag kan ha på skolavsutningen om det blir bra väder. Och träffade jag Lasse Kronér och Clas Malmberg, fick en kram av båda och så ställde de även upp på en bild :D

Nu har vi nyss ätit och om en timme ska vi till Bergakungen och se på bio, blir Baksmällan Del 2.
Så har hittills haft en bra dag. Hotellrummet är ganska litet men mysigt med dusch, toalett, platt TV och så. Så vi lever gott här :)

Mot näst största staden!

Ligger här nyvaken och ska snart jaga upp Fredrik. Vi ska ju till Göteborg idag! :D
Ska shoppa lite, ut och äta, gå på bio och sedan tillbringa natten på hotell. Ska bli så jäkla mysigt!

Så nu ska vi äta, göra oss i ordning för att ta tåget mot vår destination :)

Slingat håret på Fredrik



Nyss ätit


Student 2011







Studentutsläpp

Tidsinställt inlägg!
Nu befinner jag mig i Uddevalla och förhoppningsvis börjar studenterna välla ut från skolan när som helst!
Lite avis...

Och för er som undrar hur korna kom in i bilden, jag hittade nämligen ingen bra bild på just studentutsläpp så det fick bli på koutsläpp istället. Men det är inte så petnoga!

Sommarlov! Nästan...


Sitter här nyduschad och tittar ut på spöregnet. Inte det roligaste vädret såhär i början på sommaren men jag tycker faktiskt att det är mysigt när det regnar. Särskilt när man ska sova!
Så nu vet ni det... har varit en ganska seg dag. Har dukat och dekorerat matsalen för alla som tar studenten i morgon, blev faktiskt riktigt fint. Tänk att det bara är ett år kvar sen är det vår tur?!

Nu ska jag packa, kommer inte vara hemma förrän på söndag. I morgon ska vi in till Uddevalla för att se när Sandra hysteriskt springer ut ur skolan.
Sedan efter uppvaktandet ska jag hem till Fredrik och mysa.

Gjorde sista skoldagen idag, ska bara in nästa onsdag för lite avslutning. Härligt! Så mitt sommarlov har börjat kan man väl säga, ska bli skönt att komma igång ordentligt med jobbet igen för nu är plånboken och kontot i princip tomt...

Lite av dagen


Härligt väder för studenterna i morgon...


Kläder hit och dit

Har suttit och rivit ur min garderob i hopp om att hitta något att ha på mig på Sandras student. Enligt vädersidor så ska det ju bli totalt spöregn på torsdag så känns inte så lockande att traska runt i vattenpölar i klänning..
Men i alla fall efter mycket om och men så hittade jag denna blusen i mammas garderob, så den får det bli och ett par vita halvkorta byxor. Det får faktiskt duga!

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan lägga mig och läsa tills jag somnar. Är riktigt trött efter att ha sovit skitdåligt inatt!
I morgon ska vi duka och dekorera hela matsalen inför torsdagen då alla tar studenten, tar med mig kameran så slänger in lite bilder på resultatet i morgon.

En dag kvar

Hunnit med dubbellektion på körskolan idag, gick galant. Är verkligen riktigt taggad inför körkort, ska bli så skönt när jag har det i handen!

Är på strålande humör idag förövrigt, i morgon är det sista skoldagen innan sommarlovet och det ska bli så skönt! Ledig från torsdag till onsdag då vi bara ska in till skolan för lite avslutning, underbart!

Nationaldag ocd födelsedagsbarn


Nationaldagen idag då, inte märkvärdigt enligt mig. Vi har även ett födelsedagsbarn i familjen, Jörgen som idag fyller 41 bast. Så han har vi firat med lite gott att äta och glass.

Annars idag har jag och Fredrik fiskat med fiskelycka, och vi hann knappt komma hem innan världens hejdundrans åskoväder drog igång med spöregn hack i häl. Fy satan var det braka och small!
Sen nu på kvällen har vi varit i Tanum och kollat när syrran spelade fotbollsmatch, dom vann med 5-1 :)

Nu ska jag snart sova, kommer vara tomt i utan Fredrik som jag har sovit med varje dag i två veckor nu :( men men, till helgen ska vi till Göteborg och bo på hotell och mys :)♥ lycklig tjej.

Gårdagens kvällsfilm


Årets första dopp



Lördagen 4 juni









Haft fullt upp!

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen haft fullt upp.

Gårdagen bestod utav att vara i kyrkan och sedan fira lillebror som konfirmerade sig. Åt massa god mat och hade faktiskt väldigt trevligt! Lördag kväll tillbringades på sjön med Fredrik där det blev fiske.
Idag har dagen bestått utav jobb, inte det roligaste men när lönen kommer så är det mödan värt ;)

Nu ska jag slänga in lite bilder från helgen!

Räkor och grillning



Nyss kommit hem efter en mycket trevlig kväll som bestått utav grillning, räkor med massa folk. Trevligt! :)

Kyckling



Marknad, kalas och fiske


Dagen har bestått utav marknadsbesök, släktkalas och nu har vi nyss kommit hem efter en fisketur med Henrik, han är ju riktig sportfiskare så det var riktigt roligt att fiska med honom. För min del blev det två små gäddor, Fredrik tappade dock alla tre fiskar som nappade. Kul vart det och grymt fint väder som ni ser på bild!
Nu ska vi avsluta denna dagen med film :)

Marguerit



Tagetes



Heldag på trafikskolan

Japp japp så har min dag sett ut. Började med riskettan som tog över tre timmar. Trodde det skulle bli riktigt segt men det var faktiskt intressant och man tog åt sig av filmer som vi fick se. Kan inte tänka mig in i en situation där en som står en nära är med om en olycka eller liknande i trafiken och dör, usch.
Sedan pluggade jag på datorn nån timme innan jag körde en dubbellektion, gick fint :)

Nu sitter jag hemma hos Fredrik och slappar. Händer väl inte så mycket idag, i morgon ska vi i alla fall försöka dra oss iväg till Rabbalshede marknad. Sen på kvällen ska vi hem till mig och fira Jörgen som snart fyller år :)


bloglovin
RSS 2.0